shireGod behandling er mere end medicin

Shire er en global biofarmaceutisk virksomhed med speciale i sjældne sygdomme. Vi er pionerer inden for forskning og udvikling af fremtidens behandlingsindsats og har et erklæret mål om at give mennesker med livsforandrende sygdom et bedre liv.

Shire forsker i behandling af sjældne sygdomme som Fabrys sygdom, Hunter syndrom, Gauchers sygdom og Hereditært Angioødem. Desuden udvikler og markedsfører vi produkter til patienter med ADHD, colitis ulcerosa og nyresvigt. Vi beskæftiger os kun med symptomatiske sygdomme, der behandles af speciallæger.

Shire har oplevet stærk vækst gennem strategiske partnerskaber i form af opkøb og fusioner. Formålet har været at styrke både udviklingsmulighederne og produktsortiment. Gennem de mere end 20 år, Shire har eksisteret, er hovedparten af nye produkter kommet til via opkøb eller partnerskaber. I dag har vi mere end 20 produkter under udvikling.

Shire har etableret sig globalt og er også repræsenteret i Australien og Argentina, Mexico, Japan, Rusland og Thailand. I dag har vi opbygget et ry som en virksomhed, der holder hvad den lover ved at sikre livsvigtig medicin til patienter over hele verden. Vi har en mission om, at 50 % af omsætningen i 2015 skal komme fra andre markeder end de traditionelle kernemarkeder USA og Europa.

Hos Shire engagerer vi os også i de lokalsamfund, vi bor og arbejder i – vi tænker over, hvordan vi bliver opfattet, og hvad vi udretter. Via arbejdet med social ansvarlighed er vi med til at gøre en forskel; vi støtter initiativer lige fra uddannelse af unge videnskabsfolk til forbedringer i naturen og reduktion af CO2-udledningen.

Shire GlobalVi udforsker fortsat nye markeder og er i dialog med meningsdannere. Vi lytter til patienter og pårørende, til innovatører og opfindere. Vi spørger os selv, om der er andet, vi kan gøre for at gøre vores verden til et sundere sted. Og i alt, hvad vi gør, efterlever vi vores egen virksomhedsmoral: at være lige så modige som de mennesker, vi hjælper.

Du kan få flere oplysninger ved at gå ind på Shires websted på adressen www.shire.com